15
χρόνια
εμπειρίας
 
30
επιτυχείς
συνεργασίες
 
10
συνεργασίες
σε εφαρμογές
 

Με τη ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά το Facebook, κρίνεται ολοένα και περισσότερο αναγκαίο η παρουσία και η προβολή των επιχειρήσεων σε αυτά.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες Facebook, σε συνδυασμό με τις καμπάνιες Google AdWords και την προώθηση και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας θα σας φέρουν πολύ σύντομα στην ιστοσελίδα σας νέους υποψήφιους πελάτες.

Η κοινωνική δικτύωση μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο διαφήμισης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Ένας μέσος χρήστης ξοδεύει περίπου 10-15 λεπτά καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα. Η διαφήμιση μέσω των κοινωνικών δικτύων (social media) αποτελεί πλέον τον ιδανικό αλλά και σε πολλές περιπτώσεις τον πιο οικονομικό τρόπο διαφήμισης. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται στα δεξιά αλλά και στο κέντρο της οθόνης κάθε χρήστη και αποτελούνται από την επωνυμία της επιχείρησης, μια φωτογραφία και από μια μικρή περιγραφή.

Όλες οι στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι το Facebook είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρικής σας ταυτότητας αλλά και την πιθανή αύξηση του πελατολογίου σας.

Συνδυαστικά με όλα τα παραπάνω διαθέτουμε επίσης και τους διαδραστικούς σταθμούς ενημέρωσης (InfoKiosks) σε κομβικά σημεία του Ηρακλείου δίνοντας έτσι μία πιο στοχευμένη διαφήμιση. Οι διαδραστικοί σταθμοί ενημέρωσης (InfoKiosks) είναι μια online διαδραστική εφαρμογή που παρέχει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών σε 5 γλώσσες. Μέσα από ένα εξαιρετικά απλό στη χρήση και λειτουργικό μενού, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία της περιοχής που τον ενδιαφέρει, τα μουσεία και τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτεί, προτεινόμενες επιχειρήσεις για τις αγορές σας, την διασκέδασή σας, φαγητό, ποτό, να λάβει ενημέρωση για τον καιρό, για δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς, κ.ά. Επίσης, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες χαρτογράφησης, Οι διαδραστικοί σταθμοί ενημέρωσης (InfoKiosks) δίνουν οδηγίες για το πως να μεταβείτε από το σημείο που βρίσκεστε στο σημείο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τη σχετική διαδρομή σε χάρτη.

Τα πλεονεκτήματά μας

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό, στην διαχείριση Windows & Linux Servers, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων και πρόσφατα προγραμματισμός για έξυπνες συσκευές (IOS & ANDROID), ηλεκτρονικά καταστήματα, συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και διασυνδέσεις με τράπεζες για πληρωμές μέσω διαδικτύου.


Διαφημίσεις σε Google Adwords, Facebook και γενικά σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Αξιόπιστες, ευέλικτες και προηγμένες μηχανές κρατήσεων μέσω της Liknos


Αξιόπιστες, ευέλικτες και προηγμένες μηχανές κρατήσεων μέσω της Certus OnLine


Συστάσεις

"Καταπληκτική υποστήριξη, επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Συστήνω ανεπιφύλακτα..."

Paleologos.gr

"Καινότομος σχεδιασμός, εξαιρετική υποστήριξη"

goldenstarferries.gr

"Αποτελεσματική υποστήριξη, σύγχρονος σχεδιασμός/υλοποίηση μηχανής κρατήσεων"

seajets.gr

"Έδωσαν λύσεις σε μερικά 'δύσκολα' σημεία που έπρεπε να γίνουν. Πολύ αποτελεσματικοί..."

autokriti.com

Η Εταιρεία

Η Multiapp Solutions δημιουργήθηκε το 2012 και αναπτύσσοντας μία πελατοκεντρική στρατηγική (Η σωστή αξία σε κάθε πελάτη)

Με κίνητρο την ανάπτυξη και την επιθυμία να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως το Διαδίκτυο, έχει καταφέρει να ενισχύσει τις δεξιότητές της επενδύοντας σε χρόνο αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να είναι πρωτοπόρος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Dimitrios Makris

Dimitrios @ Makris

CEO & Founder

I.T. & GDPR Consultant, Engineering

iOS & Android Developer

info@multiapp.gr

Venetia Georgiou

Venetia Georgiou

Quality Assurance

Support Hero, IT Department, Quality Testing

Website Programming, e-Learning

v.georgiou@multiapp.gr

Αthanasiοs Matsoukas

Αthanasiοs Matsoukas

Front-End Developer

WordPress, Joomla, CMS, Shopify Expert.

Website Programming, e-Learning

info@multiapp.gr

Alexandros Giatrakis

Alexandros Giatrakis

IOS Developer, Software Engineer

IOS Application Developer

IOS Gaming Developer

info@multiapp.gr

Eirini Karavasili

Eirini Karavasili

Web Developer

Web Developer

e-shop Expert

info@multiapp.gr

Belisar Cenga

Web Developer

Web Developer

e-shop Expert

info@multiapp.gr

Daniel

Android Developer

Android Application Developer

Android Mobile Applications

info@multiapp.gr