15
χρόνια
εμπειρίας
 
30
επιτυχείς
συνεργασίες
 
10
συνεργασίες
σε εφαρμογές
 

Με τη ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά το Facebook, κρίνεται ολοένα και περισσότερο αναγκαίο η παρουσία και η προβολή των επιχειρήσεων σε αυτά.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες Facebook, σε συνδυασμό με τις καμπάνιες Google AdWords και την προώθηση και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας θα σας φέρουν πολύ σύντομα στην ιστοσελίδα σας νέους υποψήφιους πελάτες.

Η κοινωνική δικτύωση μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο διαφήμισης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Ένας μέσος χρήστης ξοδεύει περίπου 10-15 λεπτά καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα. Η διαφήμιση μέσω των κοινωνικών δικτύων (social media) αποτελεί πλέον τον ιδανικό αλλά και σε πολλές περιπτώσεις τον πιο οικονομικό τρόπο διαφήμισης. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται στα δεξιά αλλά και στο κέντρο της οθόνης κάθε χρήστη και αποτελούνται από την επωνυμία της επιχείρησης, μια φωτογραφία και από μια μικρή περιγραφή.

Όλες οι στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι το Facebook είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρικής σας ταυτότητας αλλά και την πιθανή αύξηση του πελατολογίου σας.

Συνδυαστικά με όλα τα παραπάνω διαθέτουμε επίσης και τους διαδραστικούς σταθμούς ενημέρωσης (InfoKiosks) σε κομβικά σημεία του Ηρακλείου δίνοντας έτσι μία πιο στοχευμένη διαφήμιση. Οι διαδραστικοί σταθμοί ενημέρωσης (InfoKiosks) είναι μια online διαδραστική εφαρμογή που παρέχει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών σε 5 γλώσσες. Μέσα από ένα εξαιρετικά απλό στη χρήση και λειτουργικό μενού, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία της περιοχής που τον ενδιαφέρει, τα μουσεία και τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτεί, προτεινόμενες επιχειρήσεις για τις αγορές σας, την διασκέδασή σας, φαγητό, ποτό, να λάβει ενημέρωση για τον καιρό, για δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς, κ.ά. Επίσης, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες χαρτογράφησης, Οι διαδραστικοί σταθμοί ενημέρωσης (InfoKiosks) δίνουν οδηγίες για το πως να μεταβείτε από το σημείο που βρίσκεστε στο σημείο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τη σχετική διαδρομή σε χάρτη.

Τα πλεονεκτήματά μας

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό, στην διαχείριση Windows & Linux Servers, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων και πρόσφατα προγραμματισμός για έξυπνες συσκευές (IOS & ANDROID), ηλεκτρονικά καταστήματα, συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και διασυνδέσεις με τράπεζες για πληρωμές μέσω διαδικτύου.


Διαφημίσεις σε Google Adwords, Facebook και γενικά σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Συστάσεις

"Καταπληκτική υποστήριξη, επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Συστήνω ανεπιφύλακτα..."

Paleologos.gr

"Αποτελεσματική υποστήριξη, σύγχρονος σχεδιασμός/υλοποίηση μηχανής κρατήσεων"

seajets.gr

"Έδωσαν λύσεις σε μερικά 'δύσκολα' σημεία που έπρεπε να γίνουν. Πολύ αποτελεσματικοί..."

autokriti.com

Η Εταιρεία

Η Multiapp Solutions δημιουργήθηκε το 2012 και αναπτύσσοντας μία πελατοκεντρική στρατηγική (Η σωστή αξία σε κάθε πελάτη)

Με κίνητρο την ανάπτυξη και την επιθυμία να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως το Διαδίκτυο, έχει καταφέρει να ενισχύσει τις δεξιότητές της επενδύοντας σε χρόνο αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να είναι πρωτοπόρος.

FaceBook

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Ραδαμάνθυος 13, (Άγιος Μηνάς)
  • Ηράκλειο Κρήτης, 71201
  • +30 693 6640 314
  • +30 2810 224349
  • info@multiapp.gr
  • www.multiapp.gr
Dimitrios Makris

Dimitrios @ Makris

CEO & Founder

IT & GDPR Consultant, Engineering

info@multiapp.gr

Venetia Georgiou

Venetia Georgiou

Quality Assurance

Support Hero, IT Department

v.georgiou@multiapp.gr

Αthanasiοs Matsoukas

Αthanasiοs Matsoukas

Front-End Developer

WordPress & Joomla Expert.

info@multiapp.gr