Με
επαγγελματικές
λύσεις

Βοηθάμε την επιχείρησή σας να φτάσει στην επιτυχία
15
χρόνια
εμπειρίας
 
30
επιτυχείς
συνεργασίες
 
10
συνεργασίες
σε εφαρμογές
 

Σύγχρονος σχεδιασμός δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων, μοναδικές προωθητικές - διαφημιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η εταιρεία Multiapp Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία στην νέα διαδικτυακή εποχή.

Η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα, αλλά και ο επαγγελματισμός μας, είναι εκείνα που μας επιτρέπουν να ξεπεράσουμε τις κλασικές μεθόδους ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, μιας εφαρμογής, ακόμα και μιας εξειδικευμένης τεχνολογίας και να σας δώσουμε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή, με απλά βήματα, με τις νέες προκλήσεις της εποχής που διανύουμε.

Φυσικά στα δύσκολα είμαστε πάντα δίπλα σας, αρωγοί, συνεργάτες και πιστοί σύμβουλοί σας διότι, η δική σας ανάπτυξη είναι και δική μας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Ηράκλειο, σχεδιασμός, κατασκευή, προγραμματισμός για IPhone, Android, εφαρμογές WebTV, προώθηση ιστοσελίδων (SEO), συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με έτοιμες λύσεις αλλά και κατά απαίτηση του πελάτη αναλόγως τις ανάγκες της εφαρμογής, η εμπειρία μας είναι το όχημα και οι πελάτες μας είναι η απόδειξη.

Τα πλεονεκτήματά μας

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό, στην διαχείριση Windows & Linux Servers, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων και πρόσφατα προγραμματισμός για έξυπνες συσκευές (IOS & ANDROID), ηλεκτρονικά καταστήματα, συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και διασυνδέσεις με τράπεζες για πληρωμές μέσω διαδικτύου.


Διαφημίσεις σε Google Adwords, Facebook και γενικά σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Συστάσεις

"Καταπληκτική υποστήριξη, επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Συστήνω ανεπιφύλακτα..."

Paleologos.gr

"Αποτελεσματική υποστήριξη, σύγχρονος σχεδιασμός/υλοποίηση μηχανής κρατήσεων"

seajets.gr

"Έδωσαν λύσεις σε μερικά 'δύσκολα' σημεία που έπρεπε να γίνουν. Πολύ αποτελεσματικοί..."

autokriti.com

Η Εταιρεία

Η Multiapp Solutions δημιουργήθηκε το 2012 και αναπτύσσοντας μία πελατοκεντρική στρατηγική (Η σωστή αξία σε κάθε πελάτη)

Με κίνητρο την ανάπτυξη και την επιθυμία να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως το Διαδίκτυο, έχει καταφέρει να ενισχύσει τις δεξιότητές της επενδύοντας σε χρόνο αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να είναι πρωτοπόρος.

FaceBook

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Ραδαμάνθυος 13, (Άγιος Μηνάς)
  • Ηράκλειο Κρήτης, 71201
  • +30 693 6640 314
  • +30 2810 224349
  • info@multiapp.gr
  • www.multiapp.gr
Dimitrios Makris

Dimitrios @ Makris

CEO & Founder

IT & GDPR Consultant, Engineering

info@multiapp.gr

Venetia Georgiou

Venetia Georgiou

Quality Assurance

Support Hero, IT Department

v.georgiou@multiapp.gr

Αthanasiοs Matsoukas

Αthanasiοs Matsoukas

Front-End Developer

WordPress & Joomla Expert.

info@multiapp.gr