15
χρόνια
εμπειρίας
 
30
επιτυχείς
συνεργασίες
 
10
συνεργασίες
σε εφαρμογές
 

Τα Information Kiosks είναι μια καινοτόμα υπηρεσία προβολής με διαδραστικούς σταθμούς πληροφόρησης, σχεδιασμένα με κομψότητα, προσφέροντας ένα ευχάριστο και εύκολο περιβάλλον χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους 24 ώρες το 24ωρο.

 

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει επιλογή μια από τις έξι γλώσσες (Ελληνικά, Aγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά) και να αποκτήσει μία γρήγορη, εύκολη και δωρεάν ολοκληρωμένη υπηρεσία πληροφόρησης σε ένα σύγχρονο και πλήρως εμπλουτισμένο τουριστικό οδηγό με πλούσιο φωτογραφικό ηχητικό και ενημερωτικό υλικό.

 

Τα information Kiosks αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό, τους τουρίστες και τον πολίτη και τοποθετούνται στην υποδοχή μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων 3*, 4* και 5* αστεριών. 

 

Μερικές από τις κατηγορίες που συμπεριλαμβάνονται μέσα στον ηλεκτρονικό οδηγό

 

(Εστιατόρια, Καταστήματα Ενδυμάτων, Υποδημάτων,  Δερμάτινων, Γούνες, Κοσμηματοπωλεία, Κέντρα Αισθητικής και Ευεξίας, Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστεία, Καφέ – Μπαρ, Τοπικά προϊόντα, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Μηχανών, Σκαφών, Νυχτερινή Διασκέδαση, Εκδρομές, Δρομολόγια Λεωφορείων, Δραστηριότητες, Μουσεία κ.α).

 

 

Τα πλεονεκτήματά μας

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό, στην διαχείριση Windows & Linux Servers, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων και πρόσφατα προγραμματισμός για έξυπνες συσκευές (IOS & ANDROID), ηλεκτρονικά καταστήματα, συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και διασυνδέσεις με τράπεζες για πληρωμές μέσω διαδικτύου.


Διαφημίσεις σε Google Adwords, Facebook και γενικά σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Συστάσεις

"Καταπληκτική υποστήριξη, επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Συστήνω ανεπιφύλακτα..."

Paleologos.gr

"Αποτελεσματική υποστήριξη, σύγχρονος σχεδιασμός/υλοποίηση μηχανής κρατήσεων"

seajets.gr

"Έδωσαν λύσεις σε μερικά 'δύσκολα' σημεία που έπρεπε να γίνουν. Πολύ αποτελεσματικοί..."

autokriti.com

Η Εταιρεία

Η Multiapp Solutions δημιουργήθηκε το 2012 και αναπτύσσοντας μία πελατοκεντρική στρατηγική (Η σωστή αξία σε κάθε πελάτη)

Με κίνητρο την ανάπτυξη και την επιθυμία να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως το Διαδίκτυο, έχει καταφέρει να ενισχύσει τις δεξιότητές της επενδύοντας σε χρόνο αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να είναι πρωτοπόρος.

FaceBook

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Ραδαμάνθυος 13, (Άγιος Μηνάς)
  • Ηράκλειο Κρήτης, 71201
  • +30 693 6640 314
  • +30 2810 224349
  • info@multiapp.gr
  • www.multiapp.gr
Dimitrios Makris

Dimitrios @ Makris

CEO & Founder

IT & GDPR Consultant, Engineering

info@multiapp.gr

Venetia Georgiou

Venetia Georgiou

Quality Assurance

Support Hero, IT Department

v.georgiou@multiapp.gr

Αthanasiοs Matsoukas

Αthanasiοs Matsoukas

Front-End Developer

WordPress & Joomla Expert.

info@multiapp.gr