15
χρόνια
εμπειρίας
 
30
επιτυχείς
συνεργασίες
 
10
συνεργασίες
σε εφαρμογές
 

Τα Ιnformation kiosks είναι μια καινοτόμα υπηρεσία προβολής με διαδραστικούς σταθμούς πληροφόρησης, σχεδιασμένα με κομψότητα, προσφέροντας ένα ευχάριστο και εύκολο περιβάλλον χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους 24 ώρες το 24ωρο.

 

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει επιλογή μια από τις έξι γλώσσες (Ελληνικά, Aγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Εβραϊκά) και να αποκτήσει μία γρήγορη, εύκολη και δωρεάν ολοκληρωμένη υπηρεσία πληροφόρησης σε ένα σύγχρονο και πλήρως εμπλουτισμένο τουριστικό οδηγό με πλούσιο φωτογραφικό και ενημερωτικό υλικό.

 

Τα information Kiosks αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό, τους τουρίστες και τον πολίτη και τοποθετούνται στην υποδοχή μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων 3*, 4*, 5* αστεριών. 

 

Διαθέτουν δύο οθόνες:

 

Μία οθόνη αφής (Touch Screen) 10.1 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, όπου μέσα από εκεί, μπορεί ο χρήστης να γνωρίσει καλύτερα τη πόλη που διαμένει, για την Ιστορία της, τα Αξιοθέατα, τους Αρχαιολογικούς και Πολιτιστικούς της χώρους καθώς και τις συνεργαζόμενες τοπικές επιχειρήσεις με διαφημιστική καταχώριση, video και interactive χάρτη με οδηγίες για την ακριβή εύρεση διαδρομής που οδηγεί στον επιλεγμένο προορισμό.

 

Οι επιχειρήσεις παρουσιάζουν το χώρο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και προσφέρουν εκπτωτικά ηλεκτρονικά κουπόνια απευθείας από τα information kiosks έτσι ώστε, ο κάθε επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να επωφεληθεί εντελώς δωρεάν με προνόμια από:

 

(Εστιατόρια, Είδη, Ενδυμάτων, Υποδημάτων,  Δερμάτινων, Γούνες, Κοσμηματοπωλεία, Κέντρα Αισθητικής και Ευεξίας, Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστεία, Καφέ – Μπαρ, Τοπικά προϊόντα, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Μηχανών, Σκαφών, Νυχτερινή Διασκέδαση, Εκδρομές, Δρομολόγια Λεωφορείων, Δραστηριότητες κ.α).

 

Η δεύτερη οθόνη 19 ιντσών που διαθέτει αποτελεί εξαιρετικό σημείο προβολής σε ιδανικό ύψος που εξασφαλίζει τέλεια θέαση της οθόνης ακόμη και από αυτόν που βρίσκεται σε απόσταση από το σημείο που είναι τοποθετημένη.

 

Η διαφημιστική προβολή όλων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εναλλάσσονται με ρυθμό 15 δευτ.

 

Τα πλεονεκτήματά μας

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό, στην διαχείριση Windows & Linux Servers, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων και πρόσφατα προγραμματισμός για έξυπνες συσκευές (IOS & ANDROID), ηλεκτρονικά καταστήματα, συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων και διασυνδέσεις με τράπεζες για πληρωμές μέσω διαδικτύου.


Διαφημίσεις σε Google Adwords, Facebook και γενικά σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.


Συστάσεις

"Καταπληκτική υποστήριξη, επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Συστήνω ανεπιφύλακτα..."

Paleologos.gr

"Έδωσαν λύσεις σε μερικά 'δύσκολα' σημεία που έπρεπε να γίνουν. Πολύ αποτελεσματικοί..."

autokriti.com

Η Εταιρεία

Η Multiapp Solutions δημιουργήθηκε το 2012 και αναπτύσσοντας μία πελατοκεντρική στρατηγική (Η σωστή αξία σε κάθε πελάτη)

Με κίνητρο την ανάπτυξη και την επιθυμία να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως το Διαδίκτυο, έχει καταφέρει να ενισχύσει τις δεξιότητές της επενδύοντας σε χρόνο αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να είναι πρωτοπόρος.

FaceBook

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Ραδαμάνθυος 13, (Άγιος Μηνάς)
  • Ηράκλειο Κρήτης, 71201
  • +30 693 6640 314
  • +30 2810 224349
  • info@multiapp.gr
  • www.multiapp.gr