ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχεδιασμός ηλεκτρονικού εμπορίου

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με δυναμική ενότητα διαχείρισης επιχειρήσεων και προϊόντων.

Μελέτη

Προσαρμογή του σχεδιασμού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της εταιρείας.

Σχεδιασμός

Κατηγοριοποίηση προϊόντων σε απεριόριστα επίπεδα κατηγοριών και υποκατηγοριών.

Ανάπτυξη

Σύστημα Back Office του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διαχείριση των παραγγελιών και των μελών – πελατών.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Έλεγχος και βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το λογισμικό που αναπτύσσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να διαχειρίζεται όλες τις ανάγκες αγοράς των εμπόρων και των πωλητών του.

Αυτές οι ανάγκες περιλαμβάνουν σελίδες προϊόντων, αξιολογήσεις, συναλλαγές, εκτέλεση παραγγελιών, υποστήριξη πελατών και επιστροφές.

Οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά τόσο πριν όσο και μετά την πανδημία του κορονοϊού, με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να αναζητούν τα καλύτερα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να αρχίσουν να πωλούν τα αντικείμενά τους στο διαδίκτυο, να εισπράττουν πληρωμές, να παρακολουθούν τα αποθέματά τους και να χειρίζονται την παράδοση, όλα από την ίδια πλατφόρμα, επιλέγοντας τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά.

Shopify
Adobe Commerce (formerly Magento)
WooCommerce
PrestaShop
OpenCart
BigCommerce

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Τιμολόγηση:  Δεδομένου ότι η δομή τιμολόγησης των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου διαφέρει ελαφρώς από εκείνη άλλων εργαλείων, το κόστος έπρεπε να είναι προφανές και απλό στην κατανόηση.

Ευκολία χρήσης: Όλες οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κατάλογο απαιτείται να είναι απλές στη χρήση και να διαθέτουν διαισθητικά ταμπλό.

Υποστήριξη πελατών: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι απαραίτητη για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και θα απαιτηθεί κάποια στιγμή.

Ενσωματώσεις: Η ικανότητα των πλατφορμών να συνεργάζονται με τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες και εφαρμογές που χρησιμοποιείτε για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.