MULTIAPP SOLUTIONS. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε η Multiapp Solutions

Η Multiapp Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων σε μια νέα εποχή του Διαδικτύου.

Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και ετοιμάζουμε το νέο μας γραφείο στην Αθήνα.

Η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας επιτρέπουν να ξεπεράσουμε τις παραδοσιακές μεθόδους ενός e-shop, μιας εφαρμογής για κινητά, ακόμη και μιας εξειδικευμένης τεχνολογίας και σας δίνουν τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με απλά βήματα στις νέες προκλήσεις της εποχής που ζούμε .

Όταν τα πράγματα δεν είναι τα αναμενόμενα, είμαστε πάντα δίπλα σας, σας βοηθάμε, συνεργαζόμαστε μαζί σας και σας συμβουλεύουμε.

           Δημιουργία σύγχρονου υλικού και σχεδιασμός ιστοσελίδων, μοναδικές υπηρεσίες προώθησης – διαφήμισης και συμβουλευτικής.

View portfolioRead testimonials

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στην  Multiapp Solutions Παρουσίαση μας εδώ.

Η σωστή αξία για κάθε πελάτη

Με κίνητρο τη θέληση για ανάπτυξη και την επιθυμία να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως το Διαδίκτυο, κατάφερε να βελτιώσει τις δεξιότητές της και να επενδύσει χρόνο και περιουσιακά στοιχεία για να είναι πρωτοπόρος.

Ατομική Προσέγγιση

Μας ενδιαφέρει η μακροχρόνια συνεργασία! Εξασφαλίζουμε ατομική προσέγγιση σχετικά με την τιμή και τις προθεσμίες.

Σύγχρονες Τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες και τις ακολουθούμε για να προσφέρουμε και να διατηρήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Σύνθετες Λύσεις

Μπορούμε να παρέχουμε τις καλύτερες σύνθετες λύσεις για τα πιο περίπλοκα προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Η Multiapp Solutions δημιουργήθηκε το 2012 και ανέπτυξε μια στρατηγική με επίκεντρο τον πελάτη (Η σωστή αξία για κάθε πελάτη)

Με κίνητρο την ανάπτυξη και την επιθυμία να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε ένα απαιτητικό περιβάλλον όπως το Διαδίκτυο, κατάφερε να ενισχύσει τις δεξιότητές της επενδύοντας χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό για να είναι πρωτοπόρος.

Σύγχρονος σχεδιασμός, δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων, μοναδικές προωθητικές – διαφημιστικές, και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η τεχνογνωσία μας, η ευθύνη μας, αλλά και ο επαγγελματισμός μας, είναι αυτά που μας επιτρέπουν να ξεπεράσουμε τις κλασικές μεθόδους ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, μιας εφαρμογής, ακόμα και μιας εξειδικευμένης τεχνολογίας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή, με απλά βήματα, με τις νέες προκλήσεις των καιρών που διανύουμε.

Φυσικά, όταν χρειάζεται, είμαστε πάντα δίπλα σας, βοηθοί, συνεργάτες και πιστοί σύμβουλοί σας, γιατί η εξέλιξή σας είναι και δική μας.

Σχεδιασμός, ανάπτυξη, κατασκευή, προγραμματισμός ιστοσελίδων για iPhone, Android, εφαρμογές WebTV, προώθηση ιστοσελίδων (SEO), συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με έτοιμες λύσεις αλλά και κατόπιν επιθυμίας του πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής, η εμπειρία μας είναι το όχημα και οι πελάτες μας η απόδειξη.

Έχετε κάποιο έργο για εμάς; Τηλεφώνησε μας τώρα!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

CEO & Founder

I.T. & GDPR Consultant, Engineering

iOS & Android Developer

+30 693 664 0314
Instagram

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

Λάτσα Πολυξένη

Πωλήσεις, Σχεδιάστρια

Πωλήσεις, Σχεδιάστρια

Tom Wuijster

Senior Web Developer

Senior Web Developer

Τσικαλάς Κωνσταντίνος

Junior Web Developer

Junior Web Developer

Χαρίλαος Λάμπρη

Junior Web Developer

Junior Web Developer

Μαρίνος Δελημιχάλης

Junior Game Developer

Junior Game Developer

Αναπολιωτάκης Πέτρος

Junior Android Developer

Junior Android Developer

Ανδρέας Αναγνωστόπουλος

Junior Web Developer

Junior Web Developer

Άννα Σοφρωνά

Web Designer

Web Designer

Web Developer

Αλέξανδρος Γιατράκης

IOS Developer, Software Engineer

IOS Application Developer

IOS Gaming Developer

Βενετία Γεωργίου

Quality Assurance

Support Hero, IT Department, Quality Testing

Website Programming, e-Learning

Daniel Senik

Senior Android & Java Developer

Senior Android Developer

Java Developer

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

Αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική αντί να σχεδιάζουμε απλώς τον ιστότοπό σας!
  • 1.

  • 2.

Πρώτη επαφή

Αρχικά, οργανώσαμε μια φιλική, προσωπική συνάντηση. Το να σας ακούμε είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία μας.
Η αρχική συζήτηση είναι πάντα δωρεάν και περιλαμβάνει έναν αρκετά αξιοπρεπή καφέ.

Συζήτηση & Σχεδίαση

Κανείς δεν γνωρίζει το όραμα και τους στόχους της επιχείρησής σας καλύτερα από εσάς. Ο προγραμματισμός, η έρευνα και ίσως λίγοι ακόμα καφέδες είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι για να βρείτε την καλύτερη λύση για το πρόβλημά σας. Θα πάρουμε το χρόνο μας εδώ. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο (και πολλά χρήματα) στο δρόμο.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Τελική Στρατηγική

Ο υπέροχος σχεδιασμός είναι ένας συνδυασμός εμφάνισης και αίσθησης. Υπαγορεύει την πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι επισκέπτες για την επιχείρηση και την επωνυμία σας. Θα αναπτύξουμε έναν κύκλο λειτουργιών και ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με βάση την τεχνογνωσία μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Εκτέλεση

Έχοντας κατά νου την ανάπτυξη και την τελική δοκιμή, εξετάζουμε το τρέχον υλικό, χτίζουμε μια στρατηγική μετεγκατάστασης περιεχομένου και προχωράμε σε δοκιμές προγράμματος περιήγησης, δοκιμές χρηστών και δοκιμές συσκευών.

Ελεγχος

Αφού κυκλοφορήσει ο νέος ιστότοπος ή η εφαρμογή σας, θα σας βοηθήσουμε με τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το Google Analytics, την ανάλυση και τη διαβούλευση και φυσικά να φροντίσουμε για τις διορθώσεις σφαλμάτων, τη συντήρηση του ιστότοπού σας και τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε μια γραμμή και θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό με ένα ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες!

 

Αποστολή Μηνύματος

Ελέγξτε τους κοινωνικούς μας συνδέσμους!