ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ!

Έχετε κάποιο έργο για εμάς; Τηλεφώνησε μας τώρα!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

Αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική αντί να σχεδιάζουμε απλώς τον ιστότοπό σας!
  • 1.

  • 2.

Πρώτη επαφή

Αρχικά, οργανώσαμε μια φιλική, προσωπική συνάντηση. Το να σας ακούμε είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία μας.
Η αρχική συζήτηση είναι πάντα δωρεάν και περιλαμβάνει έναν αρκετά αξιοπρεπή καφέ.

Συζήτηση & Σχεδίαση

Κανείς δεν γνωρίζει το όραμα και τους στόχους της επιχείρησής σας καλύτερα από εσάς. Ο προγραμματισμός, η έρευνα και ίσως λίγοι ακόμα καφέδες είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι για να βρείτε την καλύτερη λύση για το πρόβλημά σας. Θα πάρουμε το χρόνο μας εδώ. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο (και πολλά χρήματα) στο δρόμο.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Τελική Στρατηγική

Ο υπέροχος σχεδιασμός είναι ένας συνδυασμός εμφάνισης και αίσθησης. Υπαγορεύει την πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι επισκέπτες για την επιχείρηση και την επωνυμία σας. Θα αναπτύξουμε έναν κύκλο λειτουργιών και ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με βάση την τεχνογνωσία μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Εκτέλεση

Έχοντας κατά νου την ανάπτυξη και την τελική δοκιμή, εξετάζουμε το τρέχον υλικό, χτίζουμε μια στρατηγική μετεγκατάστασης περιεχομένου και προχωράμε σε δοκιμές προγράμματος περιήγησης, δοκιμές χρηστών και δοκιμές συσκευών.

Ελεγχος

Αφού κυκλοφορήσει ο νέος ιστότοπος ή η εφαρμογή σας, θα σας βοηθήσουμε με τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το Google Analytics, την ανάλυση και τη διαβούλευση και φυσικά να φροντίσουμε για τις διορθώσεις σφαλμάτων, τη συντήρηση του ιστότοπού σας και τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε μια γραμμή και θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό με ένα ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες!

 

Αποστολή Μηνύματος

Ελέγξτε τους κοινωνικούς μας συνδέσμους!