Οι υπηρεσίες μας αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητές μας ως εταιρεία

Web Design

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι μια απαιτητική δουλειά και την αναλαμβάνει πάντα ένας έμπειρος ειδικός όπως ένας επαγγελματίας προγραμματιστής ιστοσελίδων.

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Εκμεταλλευόμενοι τα πιο σύγχρονα εργαλεία Marketing & Sales, χτίζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που προορίζονται να γίνουν Leaders στην κατηγορία και το είδος τους.

Email Marketing

Τα αποτελεσματικά email μάρκετινγκ μετατρέπουν τους υποψήφιους πελάτες σε πελάτες και μετατρέπουν τους εφάπαξ αγοραστές σε πιστούς, ενθουσιώδεις θαυμαστές.

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Για κάθε έργο που παραδίδουμε, διασφαλίζουμε ότι το επίπεδο ασφάλειας είναι το υψηλότερο που μπορείτε να πάρετε για την επιχείρησή σας.

Προγραμματισμός

Ο προσαρμοσμένος προγραμματισμός είναι μια από τις καλύτερες δεξιότητές μας γιατί μπορούμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε και να δημιουργήσουμε οτιδήποτε χρειαστείτε ή σκεφτείτε.

SEO

Παρακολουθούμε πάντα τα τελευταία νέα στο SEO για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς.

Εφαρμογές iOS

Δημιουργούμε μοναδικές εφαρμογές iOS προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της αγοράς.

Τεχνολογία InfoKiosk

Ολοκληρωμένες και πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε κάθε λύση – προϊόν.

Εφαρμογές Android

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες εφαρμογές Android για όλους τους τύπους εταιρειών.

Μεσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Σας βοηθάμε να αυξήσετε την αναγνώριση της επωνυμίας σας στα Social Media.

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Χρησιμοποιούμε όλα τα διαθέσιμα κανάλια και μεθόδους μάρκετινγκ για το καλύτερο ποσοστό μετατροπών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ!

Έχετε κάποιο έργο για εμάς; Τηλεφώνησε μας τώρα!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

Αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική αντί να σχεδιάζουμε απλώς τον ιστότοπό σας!
  • 1.

  • 2.

Πρώτη επαφή

Αρχικά, οργανώσαμε μια φιλική, προσωπική συνάντηση. Το να σας ακούμε είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία μας.
Η αρχική συζήτηση είναι πάντα δωρεάν και περιλαμβάνει έναν αρκετά αξιοπρεπή καφέ.

Συζήτηση & Σχεδίαση

Κανείς δεν γνωρίζει το όραμα και τους στόχους της επιχείρησής σας καλύτερα από εσάς. Ο προγραμματισμός, η έρευνα και ίσως λίγοι ακόμα καφέδες είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι για να βρείτε την καλύτερη λύση για το πρόβλημά σας. Θα πάρουμε το χρόνο μας εδώ. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο (και πολλά χρήματα) στο δρόμο.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Τελική Στρατηγική

Ο υπέροχος σχεδιασμός είναι ένας συνδυασμός εμφάνισης και αίσθησης. Υπαγορεύει την πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι επισκέπτες για την επιχείρηση και την επωνυμία σας. Θα αναπτύξουμε έναν κύκλο λειτουργιών και ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με βάση την τεχνογνωσία μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Εκτέλεση

Έχοντας κατά νου την ανάπτυξη και την τελική δοκιμή, εξετάζουμε το τρέχον υλικό, χτίζουμε μια στρατηγική μετεγκατάστασης περιεχομένου και προχωράμε σε δοκιμές προγράμματος περιήγησης, δοκιμές χρηστών και δοκιμές συσκευών.

Ελεγχος

Αφού κυκλοφορήσει ο νέος ιστότοπος ή η εφαρμογή σας, θα σας βοηθήσουμε με τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το Google Analytics, την ανάλυση και τη διαβούλευση και φυσικά να φροντίσουμε για τις διορθώσεις σφαλμάτων, τη συντήρηση του ιστότοπού σας και τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε μια γραμμή και θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό με ένα ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες!

 

Αποστολή Μηνύματος

Ελέγξτε τους κοινωνικούς μας συνδέσμους!