Με τη ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά το Facebook, κρίνεται ολοένα και περισσότερο αναγκαίο η παρουσία και η προβολή των επιχειρήσεων σε αυτά.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες Facebook, σε συνδυασμό με τις καμπάνιες Google AdWords και την προώθηση και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας θα σας φέρουν πολύ σύντομα στην ιστοσελίδα σας νέους υποψήφιους πελάτες.

Η κοινωνική δικτύωση μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο διαφήμισης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Ένας μέσος χρήστης ξοδεύει περίπου 10-15 λεπτά καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα. Η διαφήμιση μέσω των κοινωνικών δικτύων (social media) αποτελεί πλέον τον ιδανικό αλλά και σε πολλές περιπτώσεις τον πιο οικονομικό τρόπο διαφήμισης. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται στα δεξιά αλλά και στο κέντρο της οθόνης κάθε χρήστη και αποτελούνται από την επωνυμία της επιχείρησης, μια φωτογραφία και από μια μικρή περιγραφή.

Όλες οι στατιστικές μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι το Facebook είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρικής σας ταυτότητας αλλά και την πιθανή αύξηση του πελατολογίου σας.

Συνδυαστικά με όλα τα παραπάνω διαθέτουμε επίσης και τους διαδραστικούς σταθμούς ενημέρωσης (InfoKiosks) σε κομβικά σημεία του Ηρακλείου δίνοντας έτσι μία πιο στοχευμένη διαφήμιση. Οι διαδραστικοί σταθμοί ενημέρωσης (InfoKiosks) είναι μια online διαδραστική εφαρμογή που παρέχει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών σε 5 γλώσσες. Μέσα από ένα εξαιρετικά απλό στη χρήση και λειτουργικό μενού, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία της περιοχής που τον ενδιαφέρει, τα μουσεία και τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτεί, προτεινόμενες επιχειρήσεις για τις αγορές σας, την διασκέδασή σας, φαγητό, ποτό, να λάβει ενημέρωση για τον καιρό, για δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς, κ.ά. Επίσης, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες χαρτογράφησης, Οι διαδραστικοί σταθμοί ενημέρωσης (InfoKiosks) δίνουν οδηγίες για το πως να μεταβείτε από το σημείο που βρίσκεστε στο σημείο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τη σχετική διαδρομή σε χάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ!

E-commerce

Μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι λογισμικό για ηλεκτρονικά καταστήματα.

e-menu

e-Menu

Το e-Menu είναι ένας τρόπος να παρουσιάσετε το μενού σας και το μενού του εστιατορίου σας ψηφιακά.

Genius Jamtracks

Διαδικτυακή πλατφόρμα και εφαρμογές για εύρεση επιχειρήσεων και εταιρειών.

Kipiadi.com

Kipiadi.com

Shopify λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση προϊόντων στη Γαλλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Έχετε κάποιο έργο για εμάς; Τηλεφώνησε μας τώρα!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

Αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική αντί να σχεδιάζουμε απλώς τον ιστότοπό σας!
  • 1.

  • 2.

Πρώτη επαφή

Αρχικά, οργανώσαμε μια φιλική, προσωπική συνάντηση. Το να σας ακούμε είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία μας.
Η αρχική συζήτηση είναι πάντα δωρεάν και περιλαμβάνει έναν αρκετά αξιοπρεπή καφέ.

Συζήτηση & Σχεδίαση

Κανείς δεν γνωρίζει το όραμα και τους στόχους της επιχείρησής σας καλύτερα από εσάς. Ο προγραμματισμός, η έρευνα και ίσως λίγοι ακόμα καφέδες είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι για να βρείτε την καλύτερη λύση για το πρόβλημά σας. Θα πάρουμε το χρόνο μας εδώ. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο (και πολλά χρήματα) στο δρόμο.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Τελική Στρατηγική

Ο υπέροχος σχεδιασμός είναι ένας συνδυασμός εμφάνισης και αίσθησης. Υπαγορεύει την πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι επισκέπτες για την επιχείρηση και την επωνυμία σας. Θα αναπτύξουμε έναν κύκλο λειτουργιών και ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με βάση την τεχνογνωσία μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Εκτέλεση

Έχοντας κατά νου την ανάπτυξη και την τελική δοκιμή, εξετάζουμε το τρέχον υλικό, χτίζουμε μια στρατηγική μετεγκατάστασης περιεχομένου και προχωράμε σε δοκιμές προγράμματος περιήγησης, δοκιμές χρηστών και δοκιμές συσκευών.

Ελεγχος

Αφού κυκλοφορήσει ο νέος ιστότοπος ή η εφαρμογή σας, θα σας βοηθήσουμε με τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το Google Analytics, την ανάλυση και τη διαβούλευση και φυσικά να φροντίσουμε για τις διορθώσεις σφαλμάτων, τη συντήρηση του ιστότοπού σας και τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε μια γραμμή και θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό με ένα ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες!

 

Αποστολή Μηνύματος